Вітаємо з перемогою! Олімпіада КСМ-2015

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1506 від 23.12.2014 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році» у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського на базі кафедри «Комп’ютерних та інформаційних систем» 23-25 березня 2015 р. відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Комп’ютерна інженерія» для спеціальності «Комп’ютерні системи та мережі».

Учасникам олімпіади були запропоновані завдання з базових дисциплін спеціальності: «Комп’ютерні мережі», «Комп’ютерні системи», «Комп’ютерні логіка» та «Основи баз даних». Задачі були пов’язані з розрахунками роботи процесора, системами числення, роботою з носіями інформації, розрахунками локальних обчислювальних мереж, протоколами передачі даних, побудовою та оптимізацією SQL запитів, побудовою цифрових автоматів.
001
Команда ДВНЗ «Криворізький національний університет» у складі трьох студентів факультету інформаційних технологій: Богуна А.Ю., Мірошнікова М.Г., Рябушкіна Є.В. та тренера доцента кафедри КСМ Музики І.О. вибороли ІІ командне місце у командному заліку. Студент Богун А.Ю. посів І місце у індивідуальному заліку.
002

003
Крім Криворізького національного університету в олімпіаді також взяли участь студенти провідних вишів України: Харківського політехнічного університету, Харківського національного університету радіоелектроніки, Національного авіаційного університету, Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, Тернопільського національного економічного університету та ін.
003

003
Вітаємо з перемогою наших студентів! Бажаємо наснаги та нових творчих успіхів.